Navigatie Link overslaanStart » Uitvaartverzekering

Uitvaartverzekering

uitvaartverzekering

Uitvaartverzekering in natura


Via Levensverzekering.com kunt u een uitvaartverzekering in natura direct berekenen en op elk moment afsluiten. Zo kunt u na de berekening nog even nadenken over de aankoop of een nieuwe berekening maken.

De natura uitvaartverzekering sluit u af bij Monuta, Levensverzekering.com is u contactpersoon tijdens heel de looptijd van uw verzekering.

Uitvaartverzekering nodig?


Geheel afhankelijk van uw persoonlijk situatie bij een overlijden. De kosten van een uitvaart zijn vaak hoger dan men verwacht. Maar weinig mensen zullen het een prettig idee vinden hun nabestaanden te confronteren met hoge uitvaartkosten. Wij adviseren een uitvaartverzekering om deze kosten te dekken.

Uitvaartverzekering in kapitaal


Levensverzekering.com biedt u een uitvaartverzekering in kapitaal aan. Dit houdt in dat bij overlijden uw nabestaanden het verzekerde bedrag in geld uitgekeerd krijgen om uit te geven aan uw uitvaart.

U betaalt hiervoor maandelijks een vaste premie of u betaalt in één keer het voorafgestelde bedrag.

 

 

Hoe werkt dit in de praktijk?


De plaatselijke uitvaartvereniging en/of uitvaartondernemer(s) neemt met de nabestaanden contact op en spreekt door hoe, waar en door wie de uitvaart geregeld zal worden. De nabestaanden bepalen dus alles zelf. Met de gelduitkering van de verzekering kunt u de kosten betalen en mocht er geld over zijn dan kunt u dit aan andere dingen besteden.