Navigatie Link overslaanStart » Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

voor DGA's, zelfstandigen en vrije beroepsbeoefenaars

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Dekking


U kunt uw inkomen tot maximaal 80% van het gemiddelde bruto inkomen over de laatste drie jaar verzekeren (een lager percentage is altijd toegestaan)

Er geldt een eigen risico termijn bij de arbeidsongeschiktheidsverzekering. In deze termijn heeft u geen recht op een uitkering. U kunt zelf bepalen hoe lang de eigen risico termijn dient te worden. Hoe langer het eigen risico termijn, hoe lager de premie.

De uitkering is onder andere afhankelijk van de hoogte van het verzekerd bedrag en het percentage arbeidsongeschiktheid.

De verzekering en de eventuele uitkering eindigen wanneer de verzekerde de vooraf afgesproken eindleeftijd bereikt. De eindleeftijd is uiterlijk 65 jaar. Echter kunt u er ook voor kiezen de verzekering eerder te laten aflopen.

Bij risicovolle beroepen kan de maatschappij ervoor kiezen de maximale eindleeftijd van de arbeidsongeschiktheidsverzekering te verkorten.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering


De arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zelfstandigen verzekert u tegen het wegvallen van uw inkomen bij geheel of gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid.

Online premie vergelijken


U kunt snel en eenvoudig een premie vergelijken voor de arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Aan de hand van een aantal gegevens bieden wij u direct een overzicht van de voordeligste maatschappijen. U weet direct hoeveel premie u gaat betalen voor uw arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Wilt u na het berekenen van uw premie alles nog eens rustig nalezen? Ook dat is mogelijk. Vraag online een geheel vrijblijvende offerte aan en lees de brochures en de polisvoorwaarden rustig door.